tisdag 28 augusti 2012

Dags för gymnastik!



Nu har det blivit dags för Pandorna att ha gymnastik igen med start nästa vecka (v. 36). Under höstterminen kommer vi att ha jympa under onsdagseftermiddagarna, vi är tillbaka  på förskolan 15.00

onsdag 22 augusti 2012

Hösten och Klara förskola


Luz-Maria kommer att börja arbeta på Klara förskola den 17:e september.

måndag 20 augusti 2012

Veckoplanering Pandan v.34


Ny personal





Hej mitt namn är Luz Maria och jag ska börja arbeta här på Klara förskola i slutet av september. Jag kommer att vara nere hos Ekorrarna.  Jag har arbetat inom förskoleverksamheten i nio år och ser fram emot att träffa alla barn och föräldrar och kunna bidra till en glädjande utveckling!

Matsedel vecka 34


söndag 12 augusti 2012

Veckoplanering Pandan vecka 33


Denna veckan har vi Jennifer här hos oss.  Tisdag och onsdag är förskolan stängd på grund av planeringsdagar. På torsdag firar vi Ilmar som fyllde 4 år den 10/7.

onsdag 8 augusti 2012

Ommöblering och Mini-Röris



Vi har börjat möblera om på Pandan, förhoppningsvis blir vi klara under nästa vecka. Barnen kommer med önskningar och synpunkter på hur vi skall ha det och vilka leksaker vi skall ha framme och alla hjälps åt att bära. 

Under eftermiddagen testade vi Mini-Röris 3 för första gången. Roligt!


tisdag 7 augusti 2012

Till alla barn och föräldrar

Som några av er redan vet men långt ifrån alla har jag under sommaren blivit erbjuden en lärartjänst som jag har tackat ja till. Jag ska arbeta som Ma-No lärare i en årskurs fyra på Nydalaskolan i Malmö. Min sista dag på Klara förskola blir på fredag 10 augusti. Allting har gått väldigt fort och jag förstår om ni anser att ni får reda på det i sista minuten men jag hoppas att ni kan ha överseende med det.
Vår lärarkandidat Jennifer kommer arbeta på Pandan augusti ut, efter det kommer min efterträdare 3 september.
Jag hoppas att jag hinner berätta detta för er under veckan innan jag slutar om inte annars vill jag tacka för att jag har fått lära känna er och era barn.

Klara kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!
Kramar Lina


Plask, plask!






Det har regnat och förmiddagen ägnades åt att utforska vattenpölar! Barnen har hoppat i dem, åkt rutschkana ner i dem, cyklat genom dem och även suttit i de varma vattenpölarna som samlats på gården. Mycket spännande!

måndag 6 augusti 2012

Hurra!

Margaretha har fött en son!

I lördags kom äntligen Jack till världen! Vi önskar Margaretha och hennes nya lilla familj all lycka, mycket mys, lugn och ro. Ett jättestort grattis!



Planeringsdagar



Vi vill påminna om att Klara förskola är stängd den 14:e och 15:e Augusti 2012.

Veckomatsedel v 32